Aanvragen container

PMD container Hoogeveen

Plastic, blik en drankencontainers in zak of container? De keus is aan de inwoners van de gemeente Hoogeveen. Vanaf nu kunnen inwoners een gratis container voor plastic verpakkingen, blik en drankenkartons (PMD) aanvragen. Met een container heeft u geen last meer van weggewaaide zakken en kunt u ruimte besparen. Wilt u geen extra container? Dan blijft u gewoon uw plastic verpakkingen in de doorzichtige zakken aan de straat zetten.

Hoe aanvragen?

U kunt per huishouden een gratis container bij Area aanvragen. Heeft u niet genoeg aan 1 container. Dan kunt u gratis een tweede aanvragen. Dit kan op de website van Area. Area bundelt de aanvragen en brengt de container bij u thuis. U hoeft niet thuis te zijn op de dag van bezorging.

Extra gft-container voor Hoogeveen mogelijk

Vanaf nu kunnen inwoners van de gemeente Hoogeveen een gratis container groene container aanvragen.

Hoe aanvragen?

U kunt per huishouden een gratis gft-container bij Area aanvragen. Heeft u niet genoeg aan 1 container. Dan kunt u gratis een tweede aanvragen. Dit kan op de website van Area. Area bundelt de aanvragen en brengt de container bij u thuis. U hoeft niet thuis te zijn op de dag van bezorging.