Oud & Nieuw staat weer voor de deur

Helaas horen brandstichting en vandalisme ook bij deze tijd van het jaar. Daarom worden in de gemeente alle Sympany textielcontainers afgesloten of verwijderd.

Daarnaast worden – als voorzorgsmaatregel de containers kort voor de jaarwisseling nog geleegd –  waardoor geen afsluiting/verwijdering nodig is. Afsluiting heeft namelijk soms tot gevolg dat inwoners toch zakken naast de containers plaatsen.

Let op de volgende zaken:

  • Staat de dichtstbijzijnde container niet op de plek die u van ons gewend bent in de periode van 30 december tot en met 2 januari, dan is deze tijdelijk verwijderd en zal na 2 januari weer worden teruggeplaatst. Dan kunt u uw textiel weer aanbieden.
  • Staat de dichtstbijzijnde container wél op de plek die u van ons gewend bent, maar is deze afgesloten in de periode van 30 december tot en met 2 januari? De container wordt na 2 januari weer geopend en dan kunt u uw textiel weer aanbieden.

Om te voorkomen dat u stuit op een afgesloten of tijdelijk verwijderde container, is het verstandig even geen textiel te doneren in de periode van 30 december tot 2 januari.

sympany-containers