Er wordt nog te vaak (grof) huishoudelijk restafval naast de ondergrondse containers geplaatst bij de hoogbouw (flats) in Hoogeveen. Het maakt de buurt rommelig en vies. Er zijn genoeg manieren om (grof) huishoudelijk restafval op een goede manier weg te gooien. Samen pakken we het op. Zo zorgen we voor een schone woon- en leefomgeving. Dat wil u toch ook?

Ondergrondse containers
Is er een storing bij het openen van de ondergrondse container of zit de container vol? Meld dit dan direct bij Area, via telefoonnummer 0591-571080 of via www.area-afval.nl. Plaats afvalzakken met huishoudelijk afval in ieder geval NOOIT naast de ondergrondse container. Doet u dit wel, dan riskeert u een boete van 104 euro!

Past uw afval niet in de roltrommel van de ondergrondse container? U kunt het dan naar de milieustraat brengen. U vindt deze aan de Vos van Steenwijklaan 75a in Hoogeveen.

Heeft u grof huishoudelijk afval (meubels, boeken, textiel etc.) dat opnieuw gebruikt kan worden? Maak dan een afspraak met kringloopbedrijf Het Goed om deze spullen te laten ophalen.