(Grof) Huishoudelijk restafval, opgeruimd staat netjes

In de praktijk wordt er nog vaak (grof) huishoudelijk restafval naast de ondergrondse containers geplaatst bij hoogbouw. Het maakt de buurt rommelig en vies. Er zijn genoeg manieren om (grof) huishoudelijk restafval op een goede manier weg te gooien. Samen houden we de buurt schoon.

Ondergrondse containers
Zit de ondergrondse container voor restafval bij de hoogbouw vol? Meldt dit dan bij Area, via telefoonnummer 0591-571080 of via www.area-afval.nl. Past het afval niet in de roltrommel van de ondergrondse container? U kunt het dan naar de Milieustraat in Hoogeveen brengen. Als het gaat om grof huishoudelijk afval (meubels, boeken, textiel etc) dat ook herbruikbare spullen bevat, dan kunt u ook een afspraak maken met Kringloopbedrijf Het Goed om het te laten ophalen. Meer informatie vindt u in de Afvalwijzer 2016 op www.sorteermee.nl.

Samen gaan we voor een schone buurt
Wilt u zich inzetten voor een nette en schone wijk, bijvoorbeeld door mee te helpen bij het opruimen van zwerfvuil? Dan kunt u vuilniszakken, handschoenen, grijpers en hesjes in bruikleen krijgen van uw wijkbeheerder. Heeft u vragen of wilt u aan de slag, neem dan contact op met uw wijkbeheerder.